Skip to main content

Annulering geplande ledenvergadering van 30 oktober 2020

Het meest recente coronanieuws is verontrustend en ongunstig. Maatregelen lijken eerder strenger, dan soepeler te worden. Het bestuur heeft daarom besloten het zekere voor het onzekere te nemen en de Algemene Ledenvergadering voor 30 oktober in Het Vereenigingsgebouw definitief af te zeggen.

Hieronder staat nog eens de uitnodiging. U ziet daarin welke bijlagen te zien zijn op de site van onze vereniging. Zie onder 'jaarverslagen en statuten'. Als lid van Oud Stede Broec kunt u alle bijlagen doornemen. Zijn er opmerkingen, vragen, bezwaren of wilt u een stemverklaring indienen , dan kunt u deze uiterlijk tot 31 oktober sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Níet reageren betekent dat u akkoord gaat met de hieronder gevraagde voorstellen en informatie.

Op vrijdag 7 mei 2021 hopen we U onder betere omstandigheden te treffen in de Paus te Lutjebroek om als bestuur verantwoording af te leggen over het verenigingsjaar 2020.

Hieronder: tekst van de uitnodiging, die bij een aantal leden ook al aan huis bezorgd is, maar nu dus achterhaald.

Beste leden,
Onze Algemene Ledenvergadering stond gepland op 24 april 2020. De uitnodiging lag klaar en was op de website al aangekondigd, maar helaas was er ineens de coronacrisis en moest alles worden geannuleerd.
Op de najaarsbijeenkomst van 30 oktober wilden we de leden verrassen met een uitvoering van het Westfriese toneelstuk ‘Het letste kievitsai’. We rekenden toen nog op 200 personen, alweer een helaas, het mag niet.
Toch is de vereniging verplicht nog dit jaar een Algemene Ledenvergadering te houden; dat moet nu op 30 oktober.
De zaal in het Vereenigingsgebouw is groot, maar sinds de coronaregels moeten worden toegepast, kunnen er slechts 70 leden in.
Dat verplicht ons u te vragen om u aan te melden indien u de vergadering wilt bijwonen.
U kunt zich aanmelden bij het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden die zich hebben aangemeld kunnen, zonder tegenbericht, ervan uitgaan dat ze (met maximaal 2 personen) welkom zijn.
Leden die zonder aanmelding komen, worden alléén toegelaten indien er nog plaats is.

Boventallige aanmeldingen krijgen afbericht, maar krijgen wel de stukken toegestuurd, zoals het financieel jaarverslag en het secretarieel jaarverslag. Via email wordt u dan in de gelegenheid gesteld vragen te stellen, uw stem uit te brengen en/of uw commentaar kenbaar te maken. Uw reacties worden daarna toegevoegd aan de notulen van deze jaarvergadering. Eventuele vragen worden ook per email beantwoord.

Aangepaste agenda t.b.v. de digitale benadering:
1 en 2 vervallen.
3. Notulen van de vorige ALV (april 2019) - zie bijlage 1
4. Secretarieel jaarverslag - zie bijlage 2
5. Financieel jaarverslag en aanbieding van de begroting. - zie bijlage 3
6. Geen Verslag van de kascommissie dhr. Gerard Baars en dhr. Ton Dudink, reservelid is mevr. Thea Schäpe-de Wit
7. Geen Afscheid van de voorzitter van de kascommissie en verkiezing van een nieuw (reserve)lid
8. Bestuursverkiezing: aftredend en herkiesbaar: mevr. Ria Botman en dhr. Jan Ettes (graag uw reactie indien oneens)
- nieuw te benoemen bestuurslid: mevr. Marloes van Ede (graag reactie indien bezwaar)
9. Geen Rondvraag, maar u kunt natuurlijk per email vragen stellen.
10. Sluiting van het huishoudelijk deel van de vergadering