Skip to main content

Lid worden

Geïnteresseerd in de historie van Stede Broec? Ondersteun onze activiteiten en word lid!

Dat kan heel eenvoudig door een bericht te sturen via

Geef hierbij op dat u zich aanmeldt als nieuw lid. Vergeet niet uw naam en adres te melden. Ook kunt u hier aangeven of u wenst te betalen via automatische incasso (zie hieronder).

Wat kost dat?

Contributie bedraagt 24 euro, indien u besluit om via een betaalmachtiging te betalen, en 26,00 euro indien u op een andere wijze betaalt. Het machtigingsformulier kunt u hieronder downloaden.

Na deze te hebben ondertekend, kunt u het formulier scannen en mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of per post versturen. Het postadres is:
Peter Groot
Trechter 69
1611 LC Bovenkarspel

In ruil voor deze bijdrage, houden wij u op de hoogte van alle activiteiten die de vereniging organiseert èn ontvangt u het jaarboek van HV Oud Stede Broec. De jaarboeken zijn ook in de losse verkoop te verkrijgen bij de plaatselijke boekhandels. Daarnaast kunt u ze altijd bestellen bij de secretaris of de penningmeester. In beide gevallen bedragen de kosten 24 euro.

Jaarboeken worden in de loop van de jaren vaak collectors items. De vereniging heeft nog exemplaren van oude jaargangen die vaak te koop worden aangeboden bij diverse activiteiten die de vereniging organiseert.

Daarnaast kunt u ontbrekende exemplaren in uw collectie bestellen bij, alweer, de penningmeester of de secretaris van de vereniging. Zie onder ‘Organisatie’