Skip to main content

Interactieve speurtocht rond de Kolk

Een leuke èn leerzame speurtocht die u via het Oranje Nassaupark, Broekerhaven en de Kolk langs de historische bezienswaardigheden van dit gebied brengt.

qr kolkOm deze tocht te kunnen wandelen (of fietsen, als u dat liever doet) heeft u een app nodig, ActionBound genaamd. U kunt deze gratis downloaden in de App Store of de Google Play Store. Downloaden van de app kan ook door onderstaande QR-code te scannen. Eventueel is de speurtocht ook op de desktop te bekijken. U kunt dan ook de vragen beantwoorden. Maar uiteraard is het dan niet mogelijk om daadwerkelijk de route te wandelen. Ga naar: https://en.actionbound.com/bound/Nassaupark  Vervolgens kunt u de route ‘wandelen’ door locaties aan te klikken.

De Route

Startpunt is het parkeerterrein Nassaupark. Als u hier bent aangekomen, open dan de app ‘ActionBound’ op uw smartphone en zoek de Bound die u wilt gaan wandelen/fietsen via de functie ‘Vlakbij’. Er verschijnt en kaart met enkele ‘Bounds ‘ in de buurt. Klik vervolgens op het symbool dat op het parkeerterrein is geplaatst. U kunt beginnen.

Lopend duurt de route ongeveer een uur.

plattegrond speurtocht kolk