Skip to main content

Gezocht: inspirerende voorzitter voor een bloeiende historische vereniging

Ben jij een geboren bestuurder met passie voor (lokale) geschiedenis en zie je het zitten om het voorzitterschap over te nemen? Meld je dan snel aan!  HV Oud Stede Broec is op zoek naar iemand die ingewerkt wil worden als voorzitter. De vereniging telt circa 950 leden en beschikt over 50 vrijwilligers die actief zijn in diverse werkgroepen. Elk van de werkgroepen heeft een voorzitter of coördinator die het contact onderhoudt met het algemeen bestuur van de vereniging. 

Van de voorzitter wordt verwacht dat hij/zij op inspirerende wijze leiding geeft aan een vrijwilligersorganisatie.Via de werkgroepen is al de nodige ervaring en deskundigheid aanwezig. Het algemeen bestuur bestaat uit 9 leden die via de Algemente Ledenvergadering voor drie jaar worden benoemd.

Het bewaren en doorgeven van ons cultureel erfgoed is de opdracht die wij uitvoeren voor alle inwoners van Stede Broec, in het bijzonder richten wij ons daarbij op jongere generaties, nieuwe inwoners en toeristen. Verhalen bij de beelden van vroeger wekken de geschiedenis tot leven en maken lokale geschiedenis tot een belevenis.

Sollicitanten voor deze functie kunnen reageren of nadere informatie vragen door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te sturen aan de 'benoemingscommissie' van het bestuur.